Endelig afsted

Vi har igennem lang tid forberedt os, og nu er vi så endelig taget afsted fra Danmark!

Lise har sagt sit job i Rødovre op; Henrik har foreløbig en måneds kontrakt som deltids remote freelance software udvikler; Linea udlever sin drøm om at rejse efter skoletiden; og Adina er meldt ud af 8. klasse, og får undervisning af Lise og Henrik undervejs.

Tirsdag d. 1/9 afleverede vi hus-nøglerne til lejeren, og vi kørte vores tungt læssede elbil mod Tyskland, som begyndelsen til vores 8 måneder lange rundrejse i Europa.

Der er ikke en detaljeret plan for turen, vi har tænkt at den skulle planlægges undervejs. Og den tilgang passer jo ekstra godt, når nu Covid-19 hele tiden ændrer hvor det er fornuftigt at tage hen. Så den helt overordnede plan er at følge varmen: Vi rejser sydpå i efteråret, langs middelhavet i vinteren, og nordpå i foråret. Sådan i store træk, og hvad der er fornuftigt.

Vi har tidligere taget på lange rejser: Lise og Henrik 5 måneders backpacking i Sydamerika 1999, alle 4 var på 3 måneders backpacking i Asien 2009, og 6 uger i Kina og Indonesien i 2016. Vores erfaring er at når vi træder ud af hamsterhjulet, og finder en anden hverdag, så giver det tid og inspiration til refleksion. Og det er nok kernen i det: Vi har en gang imellem behov for at "nulstille" hverdagen, så vi kan genopfinde hvad det egentlig er vi vil.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer 3
Henrik Scheel
Henrik Scheel
23-09-2020 16:02:53

Tja, rejsen bliver det vi gør den til. Siddende på en altan nær Venedig efter dagens arbejde, så føles det som en god start 😀

Grete
Grete
26-09-2020 17:41:21

Spændende. Det burde man have gjort flere gange i sit lange liv. Vi har selvfølgelig rejst meget og haft fantastisk mange gode oplevelser i store dele af verden, men aldrig "vovet " at stå helt af ! Nu er vi gamle og vil glæde os over jeres oplevelser. Det er svært alt sammen lige nu p.gr.a. Corona, pas på jer selv!

Henrik Scheel
Henrik Scheel
27-09-2020 10:01:08

Tak for din kommentar Grete. Vi er nu ikke stået helt af... Jeg arbejder fortsat på halv tid for en klient (så længe det varer), og vi har ikke sat vores bolig til salg, som vi gjorde i 1999, vi har kun udlejet den tidsbegrænset :-)

Skriv en kommentar