Venedig

Vi har lidt udfordringer med net-forbindelserne, hvilket vil sige, at det næsten er umuligt at uploade fotos. Der kommer derfor ikke så mange fotos, som tiltænkt i dette blog-opslag vedr. Venedig. Måske kommer der flere senere.

 

Vi havde travlt med at komme syd for alperne uden at skulle gå i 14 dages karantæne. Det lykkedes heldigvis 😊

 

Vi boede i en lejlighed i Favaro Veneto lidt udenfor Venedig fra den 20. september til den 4. oktober. Vi valgte, at blive her i hele 14 dage for bl.a. at få lidt mere ro på. Henrik skulle have tid til både at arbejde og slappe af, og Adina skulle indhente lidt skolearbejde. Lejligheden ligger meget tæt ved et tram-stop, så det er nemt at komme til bl.a. Venedig.

Vores lejlighed 3. sal th. (airbnb igen)

Der har også været en del ture til Venedig, flere for nogen end andre. 32 minutter i tram’en og så står man af i Venedig, kan gå på opdagelse og blive væk i de kringlede gader og gyder. Der er ulemper ved at rejse i en corona-tid, men der er også fordele. Fordelen var tydelig i Venedig, da antallet af turister var begrænset og der derfor var lige nøjagtig et tilpas antal mennesker. Det var ikke noget problem, at få siddeplads og nyde Spritz på Markuspladsen, og det var nemt at finde helt fredelige områder.

 

Venter på tramen....

 

Frokost i Venedig.

 

På besøg i en af de mange maskebutikker

 

Bellini....

Det blev også til en tur på Leonardo da Vinci museet.

Vores rejse adskiller sig jo fra ferier ved, at Henrik har arbejdet den første måned (er dog sygemeldt pt.), Adina skal lave skolearbejde/undervises, og så er det rigtig lang tid, at vi er afsted. Det betyder, at vi ikke hver dag suser afsted for at se på turistattraktioner mv., men at der også er hjemme-dage, at der ikke skal ske en hel masse hele tiden, og udgifterne skal også begrænses lidt. Vi har bl.a. holdt casino-eftermiddag, og vi slapper også jævnligt af med en film eller andet.

Spil ved spisebordet.

Kaki-frugter i massevis i Favaro

Det er også blevet til 2 ture til stranden.

 

 

 

 

Kommentarer 1
grete
grete
06-10-2020 14:31:33

Flotte billeder, fortsat " god vind " !

Skriv en kommentar